Brânza maturată Tekerői

Brânza maturată Tekerői

Karpaten Milk

Un pachet vidat are aproximativ 300 grame.
Se poate și tăia din roată, dupa cantitatea dorită – completați detaliile in secțiunea de Observații la Check-out.

    Comandă rapidă

    Descriere

    Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii. Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu pasta ușor elastică, cu aromă caracteristică maturată. Se consumă după minim 60 de zile de maturare.

    Ne străduim să alegem pentru brânzeturile noastre denumiri care  le leagă de aceste meleaguri, brânza Tekerői fiind numită după satul nostru natal Tekerőpatak (Valea Strâmbă),

    Brânza cu consistență tare este una dintre cele mai bune surse naturale de calciu pentru organismul uman, 50-60 de grame de brânză tare asigură 40% din necesarul zilnic de calciu.

    Brânza maturată Tekeroi este o specialitate produsă după o rețetă proprie celor de la Karpaten Milk. Face parte din categoria brânzeturilor tari, cu o coajă groasă, suprafețe maroniu-pal, consistență fermă miros aspru și aromă puternică.

    Perioada de maturare este de minim 60 de zile în condiții speciale de pivniță dar în cantități limitate maturarea poate fi continuată chiar și 1 an.

    Informații suplimentare

    Greutate 1 kg

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânza maturată Tekerői”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Go to Top