-
Bere arămie nefiltrată cu note dulci-caramelizate, echilibrate de un postgust amărui. Nemțeana Arămie are un conținut curajos de alcool, obținut exclusiv prin fermentare. Culoarea arămie este obținută natural datorită malțului special, proaspăt prăjit, și nu prin coloranți artificiali.
-
Bere blondă nefiltrată, artizanală, fermentată la temperatură scăzută timp de 21 de zile. Malțul din orz și cele 2 tipuri de hamei îi conferă un gust vioi, aroma fiind delicat amăruie.
-
"In 2013, cand am lansat fabrica de bere buna, am ales sa numim berea noastra Zaganu, atat in cinstea vulturului barbos care a trait in zona si care a fost vanat pana la extinctie, cat si ca simbol pentru ceea ce ne dorim sa facem: sa reinventam traditia berilor artizanale in Romania. Am creat aceasta bere in editie limitata, in culorile sturionului, cu dorinta de a contribui alaturi de voi la salvarea acestui animal."
-
Bere artizanală de tip Pilsner (Pale Lager). Nepasteurizată, fermentată minim 21 de zile, făcută cu 3 tipuri de hamei, 3 tipuri de malţ şi o drojdie de fermentaţie inferioară.
-
Bere artizanală brună (Schwarzbier). Nepasteurizată, fermentată minim 30 de zile, cu un gust puternic, note fine de ciocolată şi caramel, făcută cu 3 tipuri de hamei şi 3 malturi speciale ce îi dau culoarea specifică, arămie închisă spre negru.
-
Bere artizanală de tip Red Ale stil belgian, o bere nepasteurizată, de culoare rosiatică, fermentată în mod natural timp de 23 de zile. Caracteristic stilului, Zaganu Roşie are arome puternice florale, fructate şi un gust puternic, plin. Este făcută cu 3 tipuri de malţ, 3 tipuri de hamei şi o drojdie belgiană specială de fermentaţie înaltă.