Branza maturata Cheddar din lapte de vaca. Karpaten Milk este o afacere de familie si produce brânzeturi maturate din lapte de cea mai bună calitate, achiziționat de la ferme din jurul Gheorgheniului.
A se pastra la 2-4 grade Celsius.
Branza maturata Cheddar din lapte de vaca. Karpaten Milk este o afacere de familie si produce brânzeturi maturate din lapte de cea mai bună calitate, achiziționat de la ferme din jurul Gheorgheniului.
A se pastra la 2-4 grade Celsius.
Este o brânză cu o textură potrivit de fermă și aromă puternică, supusă unei maturări interioare și exterioare. Astfel maturarea exterioară este asigurată de o cultură specială, care conferă brânzei aroma și mirosul specific. O maturare medie a brânzei “Tilsit” are loc în 4-5 săptămâni, dar o maturare de durată mai lungă înnăsprește gustul rezultând o aromă mai consistentă.
Greutate | 1 kg |
---|
Recenzii
Nu există recenzii până acum.