Brânză extramaturată Tekerői

Brânză extramaturată Tekerői

Karpaten Milk

Un pachet vidat are aproximativ 300 grame.
Se poate și tăia din roată, dupa cantitatea dorită – completați detaliile in secțiunea de Observații la Check-out.

    Comandă rapidă

    Descriere

    Specialitate preparată din lapte de vacă pasteurizat, degresat pe baza unei rețete proprii. La suprafață este ușor maronie, secțiunea este închisă, arareori prezintă orificii.
    Aparține categoriei de brânză maturată cu consistență mai tare, cu aromă caracteristică maturată, cu gust intens. Se consumă după minim 6 luni de maturare, timp în care capătă gustul și aroma caracteristică, dar procesul de maturare poate dura chiar până la un an.
    Prin maturare pasta brânzei devine ușor casantă având o consistență mai uscată. Brânză extramaturată Tekerői este preferata consumatorilor dintre brânzeturile extramaturate.

     

    Brânza maturată Tekeroi este o specialitate produsă după o rețetă proprie celor de la Karpaten Milk. Face parte din categoria brânzeturilor tari, cu o coajă groasă, suprafețe maroniu-pal, consistență fermă miros aspru și aromă puternică.

    Perioada de maturare este de minim 60 de zile în condiții speciale de pivniță dar în cantități limitate maturarea poate fi continuată chiar și 1 an.

    Informații suplimentare

    Greutate 1 kg

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Brânză extramaturată Tekerői”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

    Go to Top